تبلیغات
به و بلاگ اختصاصی پدل خوش آمدید - آشپزی دسپینگ(DASPING)
آرشیو مطالب
Archive
آیا از این وبلاگ راضی هستیــــــــید؟
Poll



لینک دوستان
Links
آمار وبلاگ
Stat
  • کل مطالب :
  • کل نویسندگان :
  • بازدید امروز :
  • باردید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • بازدید کلی :
  • پروفایل مدیر
    Profile Admin
    لینکدونی
    Linkdaily
    نویسندگان
    Author
    صفحات جانبی
    Extrapage
    سایر امکانات
    Script
    آشپزی دسپینگ(DASPING) -  شنبه 2 مهر 1390

    دسپینگ یا شل شلی یکی از نانهای محلی خوشمزه پدل به شمار می آید که در این شماره شما را با نحوه ی
     درست کردن آن آشنا می کنیم.


    مواد لازم:

    آرد 6 پیمانه
    تخم مرغ 3عدد
    خمیر مایع ، زیره ، دارچین ، گشنیز وسیاه دانه به مقدار لازم
    آب 5/1لیوان
    شیر 1لیوان 
    روغن ماهی ( مهیاوه ) به مقدارلازم

    طرز تهیه :

    ابتدا آب را گرم کرده بعد آرد را در ظرف می کنیم وشیر وتخم مرغ وزیره وسیاه دانه وهل ودارچین وگشنیز ونمک را به آن اضافه کرده 
    آن را خوب به هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند بعد آب را به مواد خود اضافه می کنیم وآن را به هم می زنیم پس از هم زدن که آرد صاف
     شد درظرف را می بندیم ، باید توجه داشته باشیم آردی که اضافه می شود به صورت  مایع باشد وسفت نشود وبرای اینکه زودتر آرد پف 
    کند وپس از یک ساعت از آن استفاده می کنیم وتا به  را روی اجاق گذاشته تا خوب داغ شود آرد را بر روی آن می ریزیم تا یک طرف آن
    خوب بپزد ورنگش قرمز شود وبعد آن را برعکس کرده تا طرف دیگر آن هم بپزد پس از پختن نان خود را از تابه پایین آورده و ماهی و
    روغن روی آن می ریزیم تا آماده خوردن شود

     ارسال در ساعت 01:03 ق.ظ  نویسنده : جعفر خرمی  نظرات شما   | ادامه مطلب »
    مطالب گذشته